Tervetuloa!

Oletko aina kaivannut elämääsi kulttuuriblogia, joka ei olisi ainoastaan kuvataidetta tai teatteria, muttei myöskään pelkkiä pintaraapaisuja jokaisesta mahdollisesta sanan alle liitettävästä asiasta? Niin mekin. Entä sellaista mediaa, jossa olisi edellä mainitulla tavalla kulttuurisisältöä - mutta välillä myös jotain ihan muuta? Me myös. Siksi päädyimme perustamaan tämän blogin.

Meille taide ei ole fiiniä yläluokkien kulutushienostelua, vaan osa jokapäiväistä elämäämme. Kuvataiteilijana Anni toteaa, ettei läheskään aina ymmärrä taidenäyttelyitä, joissa käy. Koska ei tarvitse. Taiteen ja kulttuurin ei tarvitse myöskään olla pakkopullaa, sillä runsaasta tarjonnasta löytyy kaikille oma juttunsa. Laura esimerkiksi ei ole vieläkään lukenut loppuun Seitsemää veljestä, koska nukahtaa aina kesken. Uskomme, että sellaisissa tilanteissa kannattaa lopulta siirtyä suosiolla eteenpäin. 

Tärkeintä on, että taide herättää monenmoisia tunteita ja ajatuksia. Niitä haluamme välittää teille myös blogimme kautta. Luvassa on myös menovinkkejä, tekijähaastatteluita sekä kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä. Ajankohtaisia tapahtumia kannattaa seurata myös Facebook-sivuillamme sekä Instagramissa.

Taipaleemme alkaa helsinkiläisten ja turkulaisten tapahtumien parissa. Tervetuloa mukaan, toivottavasti viihdytte!

© Nelli Tuominen

© Nelli Tuominen

Olemme aina kiinnostuneita uusista ideoista ja tekijöistä. Onko sinulla on jokin aihe, josta toivoisit meidän kirjoittavan? Tai haluaisitko ehkä itse tehdä arvioita, haastatteluita tai muita sisältöjä sivustolle? Ota meihin rohkeasti yhteyttä! Tavoitat meidät Facebookista, sekä osoitteesta aesthetichashtag@gmail.com

Poliittisen valokuvan festivaali 2017

Poliittisen valokuvan festivaali 2017