Mistä sinä haluaisit tietää enemmän?

Mistä sinä haluaisit tietää enemmän?

78F38CBA-0348-48FD-9D21-2E8C927529AE.jpg

#AESTHETIC haluaa olla vuorovaikutuksellinen keskusteluareena, jossa muutkin saavat äänensä kuuluviin. Olemme julkaisseet vierailevien tekijöiden tuotoksia Vieraskynä-palstalla, ja nyt haluaisimme antaa teille lukijoille entistä enemmän tilaa tuoda ajatuksenne esiin.

Siispä avaamme sivustomme jatkuvalle, avoimelle tekijähaulle. 

Osallistuitko kiinnostavaan tapahtumaan? Näitkö ajatuksia herättävän näyttelyn? Tiedätkö nousevan tekijän, joka ansaitsee saada tarinansa kuuluviin? Törmäsitkö uuteen toimijaan, josta muidenkin pitäisi tietää? Ihailetko jotakuta tai onko joku ilmiö, jota et millään ymmärrä? Mietityttääkö joku asia kulttuurin kentällä, työelämässä tai alan opiskelussa? Kerro siitä meille! 

Ilmaisutapa on vapaa eikä osallistuminen sido sinua mihinkään. Voit kirjoittaa/valokuvata/videoida kerran tai useammin, ihan miten itse haluat. Tarvittaessa autamme prosessissa mielellämme.

Jos sisällöntuotanto ei ole sinun juttusi, mutta mielessäsi on jokin henkilö tai ilmiö, josta haluaisit tietää enemmän tai kertoa muulle maailmalle, otamme jatkuvasti vastaan myös juttutoiveita. 

Jos kiinnostuit, älä epäröi vaan laita meille viestiä! Tavoitat meidät sivuston kommenttiosiosta, Facebookista, Instagramista tai sähköpostitse osoitteesta aesthetichashtag@gmail.com

Odotamme jo innolla postiasi!

Pieni keltainen

Pieni keltainen

Veljekset von Wright - suomalaista sielunmaisemaa parhaimmillaan

Veljekset von Wright - suomalaista sielunmaisemaa parhaimmillaan